Team Members

Team Members

Florin Achim

Videograf

Recent am descoperit o nouă pasiune! O minune mică, care-mi scoate la iveală câteva calități, printre care: responsabilitatea, pasiunea, răbdarea, tenacitatea; calități care se reflectă și în restul activităților de zi cu zi, perfecționând astfel tot ceea ce fac până la cel mai mic detaliu.

Team Members

Roli Băban

DJ

Responsabil pentru sunetul plăcut pe care urechile voastre îl captează într-o atmosferă energizantă și plină de viață pentru a transmite cu acuratețe emoția pe care muzica o generează prin amploarea ei. Un iubitor de muzică înregistrată pe vinyl-uri care încearcă să se strecoare în lumea digitalului aducând câte ceva din trecut în viitor.

Team Members

Diana Cherecheș

Fotograf

De câțiva ani încoace, am visat să transform pasiunea mea, într-un full time job. Să lucrez alături de prieteni, de oameni tineri și frumoși este o adevarată plăcere. Merg cu bicicleta, imi plac oamenii, locurile pitorești, soarele, cireșele, pisicile, baloanele cu aer cald, călătoriile, tradițiile, orașele mici și faptul că pot să fac ceea ce imi place, la mine acasă. Iubesc instantaneele, zâmbetele largi, lumina naturală, sclipirea din ochi și imi place să cred că toate aceste lucruri se reflectă în munca mea.

Team Members

Dan Cirț

DJ

Dintotdeauna am fost fascinat / De la an la an, e minunat / Să vezi atâtea zâmbete, de fericire / Să auzi atâtea ritmuri, de iubire / Recunosc, muzica este viața mea / Nu știu cum ar fi fost fără de ea / Ador sa o împărtășesc oricui / Pe placul tuturor, / Mereu găsesc cate ceva. / Dar cel mai mult m-a bucurat / M-a împlinit, m-a fericit, m-a fascinat / Zâmbetul de copil nevinovat / Cand spune "tati te iubesc", / S-a terminat. "Esti totul pentru mine"-i spun, / Om mic frumos si minunat! / Acestea fiind spuse, v-am pupat! / Sa aveti sănătate, necondiționat. / Sa va distrati, sa va iubiți neîncetat / Familie frumoasă să va întemeiați / De nuntă voi nu va "speriați", / Suntem profesioniști, / Avem echipa, avem și studio / Cu mândrie noi l-am denumit Maximstudio!!!

Team Members

Kinga Kalmar

Fotograf

O munțomană cu frică de înalțime, dar mereu în căutare de adrenalină și senzații tari, m-am născut într-o familie pasionată de arta fotografică și am ales să duc mai departe această meserie surprinzând cele mai frumoase trăiri ale vieții. Mă simt minunat pe snowboard, inspirand aerul rece și curat de pe pantele înzăpezite și nu ratez nici o ocazie de a zbura.

Team Members

Adi Malinetescu

DJ

Pentru mine pasiunea transformă orice "muncă" într-o reală plăcere, într-o veritabilă nevoie pe care mi-o satisfac pentru ca viața mea să fie una împlinită pe toate planurile. Hobby-urile mă fac să fiu o persoană activă (plină de energie). Fotbalul cu baieții nu este un simplu joc. Implică strategie și lucru în echipă. Mersul pe bicicletă mă scapă de stres, iar muzica mă încarcă cu energie văzându-vă cum vă zbenguiți pe ringul de dans. Și nu uitați că și muzica îmbată, chiar mai subtil decât alcoolul.

Team Members

Levente Mathe

Fotograf

Antreprenor, specializat în arte vizuale, pasionat de pescuit și pictură, abordez fiecare eveniment cu eleganță seriozitate de peste 12 ani. Mă bucur zi de zi de cei doi băieți ai mei și ori de cate ori am ocazia, mă recreez în natură.

Team Members

Adi Olar

Videograf

De ce e greu să mă descriu? Probabil nu știu cu ce să încep! Eu sunt Adrian, extrem de pasionat de filmare și întotdeauna aștept cu nerăbdare să "comercializez" filme de nuntă frumoase pentru clienții mei. Stilul de lucru este netradițional, iar în ziua filmării sunt extrem de discret (caut emoții naturale-blânde, sincere). Sunt o persoană activă, asta știu, tocmai de aceea prefer să-mi ocup timpul liber, pedalând sau citind articole din lumea gadget-urilor. Cu astea fiind spuse, mă întorc la ale mele și vă doresc o zi frumoasă și plină de energie pozitivă!

Team Members

Cristi Pogăciaș

Videograf

Eu sunt cel care mă ascund dupa acel obiectiv de sticlă gata să surprindă cele mai bune clipe și să le transforme într-un adevarat film de care să te bucuri atunci cand îl privești. Această pasiune o am de mic, voiam să devin cameraman și astronaut. Una s-a îndeplinit, mai vedem cu cealaltă... Uneori când vreau să mă relaxez mă mai chinuie talentul și înregistrez cate un cover, sunt pasionat de ultima tehnologie, chiar neaparută înca pe piață, de jocuri și multe altele dar tot  ce contează pentru mine este că tu, atunci cand vei privi filmul să zici WoW!

Team Members

Paul Ursachi

Fotograf

Ca și o persoană veselă și pregătită oricând pentru a imortaliza cele mai emoționante momente ale unui eveniment important ai nevoie de o mare doză de energie, pe care eu o preiau din CocaCola (în cantitate industrială). Imi place fotografia cu telefonul mobil, dar până va ajunge fotografia de nuntă la acel nivel, prefer să car după mine multitudinea de lentile și aparate foto.